Piatok, 22. novembra 2024 Prítomní užívatelia: 74

Diskusné fórum

Diskusné fórum

nový príspevokpríspevok
« 1 2 3 4 5 »
  užívateľ Ľubomír Grman (admin)-  95.102.250.179             A odpoveď # 2076 16.08.2016, 21:32:28  

Odpoveď pre Richard.Kollar (#2074):
Kedze p. Kollar nereagoval na odpoved poslanu emailom, tak p. Stanko ma poprosil uviest dole uvedenu odpoved aj v diskusnom fore.
Nesprával som sa arogantne, nehovoril som, že si máte vybaviť povolenku, ale rybársky lístok v mieste trvalého bydliska na Obecnom alebo Mestskom úrade (bez toho povolenku nemožno nečlenovi vystaviť) a až potom je možné predať povolenie na rybolov ako nečlenovi SRZ. Ďalších dvadsať ľudí môže potvrdiť, že som ochotný v takýchto prípadoch sa dohodnúť. Keď niekomu opakujem desať krát to isté a nechce to pochopiť, tak som schopný mu zložiť mobil.

užívateľ Richard Kollar (Richard.Kollar)-  178.40.149.253             A odpoveď # 2074 29.07.2016, 13:26:02  

Dobry den . Chcel by som sa spytat (nie som rybar ani nemam listok ) ci je mozne si vybavit nejake povolenie na jeden den na VN Nemecky ?. Pretoze Dva roky dozadu som si taketo povolenie vybavil s bratom ked sme dosli na Slovensko na dovolenku. Volal som s panom Janom Paulom ktory bol odcestovany ,ale bol ochotny a potvrdil mi ze sa to da , ale ze momentalne kedze je odcestovany mam kontaktovat pana Lubomira Stanka . Po tom co mi zdvihol sa ku mne spraval akoby som vedel vsetko a na moje otazky- Ako a ci sa to este da vybavit ,mi odpovedal ze si mam vybavit povolenku ( ktoru sam neviem skadial zohnat) . Dalej mi len opovedal ze nema cas a ze sa mu mam ozvat az ked si ju vybavim. Potom mi nasledne zlozil mobil. Naisiel som si dalsie cislo na pana Emanuela Mikulasa ktory mi povedal ze takato povolneka uz nie je mozna. Vie sa mi niekto nejako vyjadrit ku tejto teme , kedze som sa nejako nedocital nikde nic na takuto temu.
Dakujem za pochopenie
s pozdravom Richard Kollar

užívateľ Roman Horňáček (roccoyono)-  80.242.44.102             A odpoveď # 1733 13.11.2011, 22:11:21  

Vazeny rybári a rybárky .
Chcel by som sa vyjadrit este raz k mojmu prispevku o rozdavani stuk na VN-Nemečky pocas vylovu v Krtovciach. Som rád že sa výbor zaoberal tymto mojim člankom a predvolali si ma ako svedka. Je to dost chulostiva tema a som naozaj rad ze to nenechali bez povsimnutia. Slubili mi ze zjednaju napravu. O vysledku nas budu informovat na vyročnej schodzi . Za toto im patri VDAKA.
S pozdravom R.H.

užívateľ Ivo Krajcik (Ivo 9)-  95.103.66.231             A odpoveď # 1717 27.10.2011, 19:31:25  

Odpoveď pre RexaHuntaBrat:) (#1716):
No to mas jak s Bedzanmi setci o tom mleli a nakoniec s toho nebolo nic .

užívateľ Lukáš Trenčanský (RexaHuntaBrat:))-  80.242.44.105             A odpoveď # 1716 26.10.2011, 23:28:54  

myslím že s tou duchonkou to vyhovuje a dufam ze to tak bude, nie ze zas reci reci a skutek utek. K rozdavaniu ryb sa nevyjadrujem…RAD­ŠEJ!!!!

užívateľ Emanuel Mikuláš (podpredseda)-  92.245.208.59             A odpoveď # 1715 26.10.2011, 20:13:59  

Vážená rybárska obec.
Vo svojom príspevku by som chcel uviesť na pravú mieru niektoré postrehy vyslovené na fóre.
Pokiaľ sa jedná o možnosť zaradiť VN Duchonka pod režim „chyť a pusť“, tak tu je podmienka z RADY SRZ, že uvedená vodná nádrž bude nasledujúce 3 roky fungovať v doterajšom režime s tou výnimkou, že rybárom z našej SRZ bude na lov postačovať miestne povolenie.
Pokiaľ sa týka konania RS na VN Nemečky, tak by som uviedol, že pri výlove a prevoze rýb z miesta lovu do miesta vysádzania niekoľko rýb uvedený transport neprežilo. Jednalo sa hlavne o zubáča a šťuku a preto boli rozdané prítomným rybárom, ktorí sa boli na násadu pozrieť, inak by ich musela naša SRZ zaviesť do kafilérie, čo by stálo množstvo času, ako i finančné prostriedky. Uhynuté ryby sa v zmysle predpisov zakopávať nesmú!
Pokiaľ sa jedná o skutočnosť, že mal niektorý člen RS, ktorý bol na mieste vysádzania rýb privlastneného kapra, nedopustil sa žiadneho prehrešku, nakoľko každý člen našej organizácie, ktorý sa podieľal na zarybnení, tak po skončení výlovu v uvedený deň dostal jedného kapra. Tí členovia, ktorí neboli v Krtovciach ale na VN, prípadne ramenách, si mohli rybu zobrať na mieste ich pôsobenia.
podpreseda SRZ MO Topoľčany

užívateľ (svist222)-  195.91.56.71             A odpoveď # 1712 25.10.2011, 12:20:26  

Odpoveď pre roccoyono (#1706):
Máš pravdu, česť ryb.stráži ktorí vykonávajú svoje úlohy zodpovedne, ale začínam pochybovať o niektorích členoch, ako spomínaš, no natoto som vyhodil peniaze na lístok aby sa kapre takýmto spôsobom znevažovali a chytali v deň výlovu rybárskou strážou, hotová katastrofa. Pochybujem že zostanú spomínaní členovia stráže vo svojej funkcii a dúfam že to výbor podporí. Takisto lov šťúk do podberáka a hádzanie do aut,nehorázne. Ja rybár sedím pri vode,užívam si pohody, platím za lístok a niekto prípade a dostane ryby od stráže to je vrchol drzosti. Teraz budú všetci členovia stráže hodení akoby do jedného vreca a bude zneuctená ich práca. Hamba takímto členom:pán pan D. a pan K. Som rád že sme zarybnili krásnymi rybami, no mrzí ma že si ich takto rozhadzujeme. Ešte raz ďakujem zodpovedne konajúcej stráži.

užívateľ Lukáš Trenčanský (RexaHuntaBrat:))-  80.242.44.105             A odpoveď # 1711 24.10.2011, 23:36:50  

a inak ryby sa rozdavaju pri kazdom vylove… ruky odtat :)

« 1 2 3 4 5 »

Pre vkladanie príspevkov do fóra sa musíte najskôr prihlásiť, prípadne sa zaregistrovať!